Slide background
2Film heeft een originele strategie
ontwikkeld voor online video’s
Slide background
Bedrijfsfilm
Veel informatie
Meer dan 2 minuten
Zelden geheel bekeken
Kijker vindt niet snel de gezochte info
Slide background
Oplossing

Verdeel uw informatie in
verschillende video's en
gestructureerd geplaatst
in uw website.

Slide background
Bedrijfsfilm
Laat de inhoud van u bedrijfsfilm opslitsen
Productfilms
FAQ
Klanten Getuigenissen
Opleidingsfilms
...

Wat is de online video strategie van 2Film?

2Film heeft een originele strategie ontwikkeld voor online video’s voor websites. Omdat een bedrijfsfilm meestal te lang is – meer dan 2 minuten – en omdat de kijker mede daardoor meestal niet direct vindt wat hij zoekt,  wordt een bedrijfsfilm op een website zelden geheel bekeken.

Daarom wil 2Film de kijker geen video-informatie bieden als één groot blok. Een website is meestal opgebouwd uit onderdelen. Dit maakt de website overzichtelijk en gestructureerd. Daarom gelooft 2Film in fragmentatie: de inhoud van een online video moet opgesplitst worden. Zo wordt de typische en vertrouwde structuur van een website gevolgd met meerdere online video’s. Meer video’s betekent meer kans dat de website gevonden wordt en een grotere kans om een hogere ranking te verkrijgen binnen de relevante zoekwoorden. Het is tevens de bedoeling om online video’s te maken die maximaal anderhalve minuut duren. Een initiële aandacht krijgen is één ding, maar om ze te houden zal online video zeker helpen.

Voordelen

  • Een online video aanwezigheid met relevante inhoud (content) voor uw niche doelgroep is onder andere dankzij slimme seo technieken één van de eerste resultaten die men online zal tegenkomen.
  • Online video zorgt voor een hogere ranking in google en geeft u een heleboel extra manieren om gevonden te worden op het internet.
  • De kijker vindt direct de juiste informatie die hij zoekt.
  • Bezoekers blijven langer op uw website.

Waarom kiezen voor een uitgebreid online video aanbod?

  • Uw online video strategie begint op het ogenblik waarop u beseft dat de klassieke communicatiekanalen niet meer het rendement geven dat u dacht dat ze gaven.
  • Zowel in een B2C als een B2B omgeving is dit een essentieel onderdeel van uw communicatie strategie geworden.
  • Beide doelgroepen gebruiken als eerst informatiebron het internet, nog voor of voor en nadat ze met u contact hebben gehad.

47598032

Volg in de voetsporen van PerSempre

PerSempre realiseerde meer dan 10.000 views voor de video’s in de niche markt van de pelletkachels op slechts drie maanden tijd.Lees Meer

ROLAND-LOGO

Volg in de voetsporen van Roland DG

RolandDG gebruikt productvideo’s en beursfilms om de nieuwe producten en de product usp’s zowel online als offline te communiceren. Online worden de films wereldwijd duizenden keren bekeken, kijkcijfers voor bestaande video’s blijven maand na maand gestaag stijgen.Lees Meer

Print Friendly